Почетна > Нови Сад
Нови Сад Новосадске приче

Портал “Градске инфо“ прославио свој први рођендан! (ВИДЕО)

У години која има 365 дана, а понекад и дан више, постоје разни дани. Неке од њих желимо да заборавимо, неки су пуни лепих успомена, други су неописиво досадни, а само један је у потпуности посебан – рођендан!

Наш портал “Градске инфо“ пре само годину дана кренуо је ситним корацима до ваших срца.

Да ли је било лако? Свакако да не, али је било лепо.

Када смо кренули у реализацију ове идеје рекли смо само једно, хоћемо да будемо другачији, хоћемо да будемо посебни, хоћемо да потврдимо ону причу о томе да су Новосађани једни од најкултурнијих становника Србије.

Данас, када сви желе да буду “посебни“ и то чине на исти начин, то је представљало прави изазов.

Још тада, док је овај портал био само идеја једног младог и амбициозног тима, смо одлучили да ћемо правовремено обавештавати наше суграђане о свим битним информацијама које се дешавају око нас, али ћемо направити револуцију и рећи не црној хроници и естради.

Можете ли замислити колико је тешко остати на медијском небу без кликабилних садржаја и свима познатих наслова који у себи садрже оно чувено: “ШОКАНТНО“?

Ево да вам одговоримо, веома тешко, али ми смо успели, захваљујући вама и због тога смо вам неизмерно захвални!

Тим поводом одлучили смо да у среду направимо озбиљну рођенданску журку на којој смо се забавили, дружили и вратили се кући са лепим успоменама и вредним наградама.

Неизоставан део сваког рођендана су, наравно, поклони! Међутим, овога пута, иако смо ми славили, поклоне нисмо добили ми, већ ви!

Фото: Градске инфо

У сарадњи са нашим спонзорима, читатељима смо поделили путовање у Кушадаси, “Тесла“ телевизор, вечеру за двоје у ресторанима Дипломат и Магацин као и две релакс масаже и по два сата у спа центру “Lux spa“.

У знак захвалности припремили смо вам кратак видео кроз који најбоље можете да видите шта смо ми и чиме се бавимо. Уживајте и хвала на поверењу!

Uskoro povećanje mesečnog iznosa studentskih stipendija i kredita

Преузмите андроид апликацију.