Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Поправке коловоза у Новом Саду, Петроварадину, Боцкама, Ченеју

И данас су настављени радови на одржавању улица у граду и приградским насељима. У току је поправка коловоза на Алибеговцу и уклањање наноса на појединим деоницама Лединачког пута и на Транџаменту.
Фото: ЈКП „Пут“ Нови Сад

У Војводе Бојовића, Филипа Филиповића и Орловића Павла офарбани су пешачки прелази, а у улици Саве Вукосављевића и раскрсницама Булевар Јаше Томића и Руменачке и Кисачке и Булвара краља Петра Првог, изведени су радови на одржавању саобраћајне сигнализације.

Јуче је поправљен коловоз у Приморској, Новосадског партизанског одреда, Индустријској, у делу Каранфилске улице у Боцкама и Партизанској на Ченеју, као и на делу државног пута кроз Сремску Каменицу и Параговском путу.

Такође је поправљен и коловоз у улицама од Петроварадина до Сремске Каменице на траси бициклистичке трке „Гранд фондо Нови Сад 2024“. У Масариковој, Вука Караџића, Лукијана Мушицког, Словачкој, Хиландарској, Филипа Филиповића, Миленка Грчића, Ружином гају и раскрсницама Темеринске и Партизанске, Булевара Јована Дучића и Слободана Јовановића изведени су радови на обележавању и одржавању саобраћајне сигнaлизације.

Фото: ЈКП „Пут“ Нови Сад

„Континуирани радови на одржавању саобраћајне инфраструктуре побољшавају свакодневни живот грађана и унапређују безбедност саобраћаја. У складу са плановима градоначелника и Градског већа ЈКП „Пут“ ће наставити активно да ради на асфалтирању и поправкама коловоза, ради унапређења квалитета улица на територији града и приградских насеља“, каже Душан Радојичић, директор ЈКП „Пут“.

Novi Sad dobija spratni parking za bicikle pored Naučno-tehnološkog parka

Преузмите андроид апликацију.