Почетна > Србија
Србија

ПОДРЖИ СРБИЈУ – планетарни Мундијал из блока!

Хуманитарна организација Срби за Србе, која је до сада организовала више од 1500 догађаја „из блока”, покреће планетарну акцију подршке фудбалској репрезентацији Србије на предстојећем Светском првенству у Катару.
Фото: Промо

Срби са свих меридијана, од Њујорка до Лознице од Сиднеја до Херцег Новог, имаће прилику да се организују, ватрено навијају а потом и уплате донацију на рачун Хуманитарне организације Срби за Србе која ће сва прикупљена средства усмерити за помоћ породицама на Косову и Метохији.

Ово је сјајна прилика да сви заједно покажемо како се пружа подршка Србији!

Било да вас је 6, 7, 8 или 20 у навијачкој екипи, било да навијате од куће или желите да организујете догађај заједничког навијања у кафићу или спортској дворани, пријавите се и упишите ваше место на мапу пројекта Мундијал из блока. Након Светског првенства и прославе доброг пласмана наше репрезентације, Организација ће објавити комплетан износ прикупљених средстава за сваку пријављену екипу и град.

До сада, Хуманитарна организација Срби за Србе прикупила је више од 1.350.000 евра путем хуманитарних догађаја. Очекујемо да ће Мундијал из блока надмашити све до сада организоване догађаје и да ће се Срби широм света ујединити и одазвати у великом броју.

Фото: Промо
Организовање догађаја је врло једноставно и лако:
  1. Окупи својих 6, 7, 8 пријатеља;
  2. Одаберите локацију (кућа, стан, кафић, дворана, у граду на отвореном);
  3. Пријавите екипу на линку испод.

За сва питања пишите им на Инстаграм и Фејсбук страници Тројка из блока или путем поруке на број телефона +381 63 227 846.

Interaktivna instalacija „Suba soba“ od 20. do 26. novembra

Преузмите андроид апликацију.