Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Почетак нове сезоне у Хали 2 уз Милета Кекина

Остало је само још три дана до спектакуларног концерта Милета Кекина у Хали 2 Новосадског сајма, месту познатом по врхунском проводу.
Фото: Хала 2/промо

У суботу, 9. септембра са почетком у 21 час, Кекин ће још једном својој верној публици подарити сјајан концерт који ће дефинитивно обележити крај лета.

Од срчаних ритмова до животних, Кекина музика одзвања суштином живота, љубави и побуне. Његов карактеристичан спој рока, панка ствара ванвременски музички коктел, чаробну мешавину звукова којој је немогуће одолети.

Његова страст и посвећеност музици су неизмерни. Сваки акорд који свира носи део његове душе, а свака нота прича причу која нас повезује с дубоким емоцијама.

Миле је истрајан и бескомпромисан уметник. Његова музика је позив на буђење, на борбу за оно што верујемо. Он је музички бард који прелази границе, спаја људе и буди у нама снагу да мењамо свет. Његов глас је оружје љубави, а песме су му средство изражавања истине.

Зато се припремите за незаборавно музичко путовање с Милетом Кекином.

Уколико још нисте, улазнице за концерт можете набавити на свим Гигс Тиџ продајним местима.

Не заборавите да ће друга половина септембра у Хали 2 такође ће врвети од одличне енергије и страствене атмосфере за коју ће се побринути ријечки Лет 3 и то 23. септембра у Хали 2.

Prva konferencija u projektu Moć žena u stripu – WomCom “Slika i uloga žene u stripu”

 

Преузмите андроид апликацију.