Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Почео Грчки месец у Супер Веру

Супер Веро и ове године, током јуна обележава Грчки месец и својим потрошачима нуди прилику да се упознају са заносним грчким укусима, аутентичним намирницама, богатом културом, као и свим природним лепотама које нам ова земља нуди.
Фото: Градске инфо

Током Грчког месеца у свим маркетима у Београду и Новом Саду Супер Веро је обезбедио попусте и највећи избор грчких производа у Србији – више од 600, као и пуно занимљивих догађаја.

Све је пропраћено наградним конкурсом са главном наградом у вредности од 200.000 динара.

„Током целог јуна само у Супер Веру седимо за истим столом и дегустирамо најукусније производе из Грчке, уз значајне попусте, највећи избор грчких производа и бројне награде“, наведено је у саопштењу.

Први дан грчког месеца, почео је јутарњом кафом добродошлице. Као и у Грчкој, тако и у Србији, кад седимо за истим столом и делимо добро и зло, разговарамо уз добру домаћу кафу коју је Супер Веро послужио комшијама.

Сваког викенда, одабрани кувари опробаће се у прављењу грчких специјалитета, које ће грађани имати прилике да дегустирају у Супер Веро објектима.

Обезбеђена је дегустација омиљених грчких јела попут питица са белим и жутим сиром, грчке пице на тесту за сувлаки, грчког рижотоа, традиционалног специјалитета – спетзофаи, препознатљивих уштипака са сиром и медом, тзатзикија …, док ће на готовим јелима ће током целог јуна моћи да купе нека од традиционалних грчких јела, од чега издвајамо: свеже сарделе, а поред њих и ћуфте, традиционалну грчку мусаку, сармице, пастичио, гирос, грчку салату …

У наградном конкурсу који се посебно организује за ову прилику, могу се освојити вредносни ваучери за куповину у Супер Веру у износу од 200.000 динара за прву награду, 100.000 динара за другу и 50.000 динара за трећу.

Супер Веро је припремио чак 10 утешних награда у вредности од по 10.000 динара.

Све што је потребно да се урадите, како би се учествовало у наградном конкурсу, јесте да се на Супер Веро инстаграм страници подели слика једног оброка који је припремљен са неким од производа Супер Вера са тагом и #sedimozaistimstolom #GrčkiMesec #SuperVero.

Они који немају инстаграм налог, фотографије могу слати и мејлом на адресу sedimozaistimstolom@supervero.rs.

„Током целог месеца јуна позивамо вас да ‘седнемо за исти сто’, што је уједно и топла порука овогодишње манифестације, уживамо у грчким кулинарским специјалитетима, култури, музици и дружењу које ће бити права посластица за сва наша чула! Чекамо вас у Београду и у српској Атини да заједно у јуну прославимо месец Грчке у Супер Веру“, наводи се у саопштењу.

Stigle prve lubenice na pijace, prodaju se na parče, a cena jagoda u padu! (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.