Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Стигле прве лубенице на пијаце, продају се на парче, а цена јагода у паду! (ФОТО)

Како преноси портал НС уживо, понуда на пијацама је богата, а на тезге су стигле прве лубенице и диње.
Фото: Градске инфо
Воће

а Футошкој пијаци осим пријатне атмосфере, присутан је мирис воћа и цвећа. Јагоде се продају на корпице и коштају од 150 динара. Наранџе коштају од 180 динара динара. Килограм лимуна кошта 200 динара.

На тезгама су присутне јабуке различите врсте. Цена осцилира, у зависности од врсте, па је тако за килограм потребно издвојити од 60 до 100 динара. Килограм банана кошта од 120 динара за килограм. За килограм трешње потребно је издвојити од 250 динара за килограм.

На тезге су стигле и прве кајсије. Наиме, за килограм ове воћке потребно је издвојити од 380 динара. Крушке коштају од 170 динара. Лубеница се продаје исечена и упакована а цена се креће од 220 динара па навише. Диње коштају од 200 динара па навише.

Поврће
Фото: НС уживо

Млади лук кошта 60 динара за везу. Килограм тиквица кошта од 150 динара. Веза ротквица кошта од 60 динара. Килограм купуса кошта од 80 динара. Ако волите кромпир салату са луком, наведене састојке можете пронаћи на овој новосадској пијаци. Па тако за килограм кромпира, потребно је извдојити од 170 динара а за килограм црног лука 160 динара. За свеже салате избор је такође богат.

Novosadski vatrogasci održali predavanje za školarce (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.