Почетна > Србија
Србија

Почела је сезона зимовања – да ли сте спремни за путовање?

„Купи на клик“ и оствари попуст на путна осигурања Компаније „Дунав осигурање“
Фото: Дунав осигурање
Након сезоне празничних славља, многи ће зимски одмор искористити да отпутују негде и проведу време обилазећи нова места или уживајући у зимским спортовима. Распуст је увелико почео, па је прави тренутак да се крене на заједничко зимовање или краћи „city break“.

Без обзира на то да ли планирате скијање с породицом или посету атрактивним градским дестинацијама са пријатељима, императив сваког путовања је здравствена заштита и подршка у случају болести. Како вам непланиране ситуације или болести не би поквариле одмор, важно је да на време мислите и о оним мање пријатним околностима, на које можете да утичете на време.

Трошкови лечења у иностранству су изузетно високи, па је пре поласка на било који пут потребно да себи и својој породици обезбедите полису путног здравственог осигурања. Полиса здравственог осигурања Компаније „Дунав“ ће за вишеструко мањи износ обезбедити неопходну здравствену заштиту за случајеве изненадне болести или повреде које настану у иностранству, укључујући и покриће ризика од ковида 19 и свих других пандемија које прогласи СЗО. Та полиса покрива трошкове неопходних медицинских прегледа и тестирања у случају испољавања симптома болести, трошкове набавке лекова у ванболничком лечењу и многе друге.

У оквиру полисе путног здравственог осигурања могуће је уговорити додатну услугу осигурања од спортског ризика, која покрива све случајеве повреда што могу настати приликом аматерског и рекреативног бављења скијашким спортом, па можете без страха уживати у активном одмору, без обзира на то да ли је ваш избор скијање или snowboarding.

Закључивањем ове полисе онлајн, путем сајта Компаније „Дунав осигурање“, могуће је остварити додатни попуст од 15%, чиме се штеди не само новац већ и време за одлазак у пословницу.

Уколико планирате да на зимско путовање кренете сопственим превозом, брига о вашем возилу је подједнако важна, како вам непланирани квар не би покварио одмор. Техничка провера возила и неопходне опреме пре поласка на пут даће вам дозу сигурности да је ваш аутомобил спреман за вожњу по зимским условима, док ће полиса помоћи на путу омогућити додатну асистенцију за сва непријатна изненађења која могу да вас задесе током путовања.

Ова полиса је доступна 24 сата, 365 дана у години, и покрива трошкове поправке мањих кварова и вучу, као и превоз возача и путника, доставу дупликата кључева, чување возила, преноћиште за возача и путника… Један телефонски позив може вам омогућити миран наставак путовања и безбедну вожњу до вашег одредишта. Поред могућности да се ова полиса одскоро прибави брже и лакше, путем онлајн закључивања, предности куповине путем веб-шопа је и попуст од 10% који се одобрава на износ полисе помоћ на путу.

Udruženje „Žena uz ženu“ i kompanija „Dunav osiguranje“ na zajedničkom panelu „Reci sve što je važno“

Преузмите андроид апликацију.