Fabrika čokolade Barry Callebaut raspisala je Konkurs za obavljanje plaćene stručne prakse.
Da biste se prijavili za obavljanje stručne prakse, morate da ispunjavate određene uslove. Kandidat mora biti diplomirani inženjer tehnologije i mora biti na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje u Novom Sadu bez prethodnog radnog iskustva.
Takođe, mogućnost prijave imaju i studenti na master studijama.
Program stručne prakse će trajati od devet do 12 meseci. Nakon završetka prakse, u zavisnosti od mogućnosti, studenti će imati mogućnost zaposlenja i potpisivanja ugovora u ovoj kompaniji.
Program prakse počinje 01. septembra 2022. godine.
Zainteresovani studenti sa Tehnološkog fakulteta mogu se javiti na mail dr Ivane Lončarević (ivana.radujko@gmail.com) do 28. avgusta 2022. godine.
Barry Callebautje vodeći švajcarski proizvođač čokolade. Ova kompanija je najveći pojedinačni prerađivač kakaoa na svetu, sa sedištem u Cirihu.
Fabrika zapošljava više od 100 radnika i proizvodi 50.000 tona čokolade godišnje.
Preuzmite android aplikaciju.