Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Писма најбрже стижу до Деда Мраза преко књижаре “Octopus by Univerzal“

Већина малишана негује традицију писања писма Деда Мразу, а у улози поштара обично се нађу њихови родитељи који то писмо проследе на жељену адресу. Међутим, сви они који желе лично да пошаљу своја писма адресирана на Северни пол, то могу да ураде на два места у граду.
Фото: Уступљене фотографије

У питању нису обична писма већ писма која требају да садрже неки цртеж и осмишљену авантуру Деда Мраза и Октопуса, а све остало препушта се машти малишана.

Једини задатак који родитељи имају јесте да у ћошку упишу име, презиме детета и број телефона.

Поштанско сандуче из кога пошта одлази право на Деда Мразову адресу налази се у књижари “Octopus by Univerzalна адреси Булевар ослобођења 131 и у “Univerzaluна адреси Булевар Војводе Степе 60.

Фото: Уступљене фотографије
Приметићете да сандучиће добро чувају Деда Мразови помоћници, патуљци, који ће се побринути да се баш ниједно писамце не изгуби.

Како јављају са Северног пола, поштански сандучићи ће се на овим локацијама налазити све до следеће среде, 15. децембра, а након тога Деда Мраз ће лично да отвори сва пристигла писма, али и изложбу са пристиглим радовима која ће се одржати у вашој омиљеној књижари у граду – “Octopus by Univerzal.

Фото: Уступљене фотографије

Деда Мраз ће своје санке, традиционално, паркирати на крову књижаре, а сви који дођу могу да погледају изложбу и да се друже са њиме и његовим помоћницима, 16. децембра, од 18 часова па све до 20 часова.

Победника на изложби нема, једино је битно да се сви добро забавимо и уживамо у празничној атмосфери која је пред нама.

Поклончиће ће, разуме се, добити сви који су учествовали, јер се Деда Мраз увек труди да обрадује свe малишане.

Видимо се следеће среде!

Isidor Bajić – čovek zahvaljujući kome živi muzika u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.