Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Пет савета како пристојно раскинути са неким

Раскиди су скоро увек компликовани, незгодни и тешки, али постоји пет начина да грациозно и пристојно раскинете са партнером.
Фото: Pixabay/kalhh

Период меденог месеца је завршен, партнерове превртљиве навике више вам нису занимљиве, напротив, све више вас нервирају. Осећате се као да вас не разуме као некада и уверени сте да је време да раскинете.

Једини проблем је што не знате како да раскинете а да им не сломите срце, али веровали или не постоје начини да то учините мирно и љубазно.

Осигурајте приватност

Последња ствар коју желите је да вам баци чашу воде у лице или почнете да вичете у ресторану. Зато изаберите место где имате приватност где можете у миру да разговарате, само вас двоје.

Будите директни

Не улазите превише у детаље и будите директни. Пређите директно на ствар и немојте улепшавати или давати партнеру лажну наду. Што је све краће, биће лакше и вама и њима.

Објасните своју процедуру

Дугујеш им објашњење за раскид са њима. Не терајте их да погађају шта је пошло по злу. Реците им разлоге због којих сте предузели овај корак и реците им како сте покушали да успоставите везу, али једноставно није успело.

Будите спремни да их саслушате

Биће повређени и вероватно ће бити суза. Будите спремни да их саслушате и немојте само изнети своје гледиште и отићи. Размислите о њиховим потребама и ономе што вам говоре и реагујте у складу са тим како бисте их смирили.

Уради то уживо

Изузетно је непристојно раскинути с неким путем СМС-а, позива или чак имејла! Ако их поштујете, имајте храбрости да то учините лично. Неугодно је и стресно, али то је најмање што можете учинити да покажете да вам је стало.

Када тражите партнера за цео живот, битне су само ове две ствари

Преузмите андроид апликацију.