Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Када тражите партнера за цео живот, битне су само ове две ствари

Од момента од када се упознате све мора бити једноставно и лако. Ако осетите да тој особи можете све да кажете, онда је то – то.
Фото: Pexels/Subodh Bajpai

Када почнете да размишљате о браку и почнете да размишљате о особи за цео живот, потребно је да обратите пажњу на ове две ствари.

Правило број 1 – Од самог почетка све мора бити једноставно

Од момента од када се упознате све мора бити једноставно и лако. Ако осетите да тој особи можете све да кажете, онда је то – то. Ако се око већине ствари договарате лако – не испуштајте ту особу.

Једноставно значи добро. Компликовано значи лоше.

Велика је грешка ако поред себе имате особу која од вас захтева да се мењате, прилагођавате, радите ствари које вама не пријају.

Пре или касније ће вам досадити да се мењате или њему да вас мења. То је заморно и не држи воду. Ако морате стално изнова да се доказујете мушкарцу – он није за вас, тражите даље.

Правило број 2 – Веза мора да донесе радост

Уколико се у вези не осећате задовољно, срећно и испуњено – бежите одмах! Ако због њега патите и плачете, он није човек за вас.

Не размишљајте много: то једноставно није нормално. То је пут до пакла.

Ако само једна особа у вези доноси смех и разоноду, и та веза је бесмислена. Многи људи годинама ћуте и трпе у вези која их не испуњава. Чекају да се нешто промени. Али та промена никад неће доћи.

Ако вас његове речи растужују или нервирају, истог момента идите.

Веза са партнером мора да буде нешто што ће да вас радује, чему ћете се окренути када вам је тешко на послу или када имате неки проблем. Ваша друга половина мора да буде неко ко ће знати како да вас насмеје и саслуша!

Krvna grupa kojoj pripadate govori čime najviše privlačnije suprotnom polu

Преузмите андроид апликацију.