Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Пет начина да без грешке носите јарке боје

Јарке боје су доминирале модом која је наследила еру пандемије. Као препород након мрачног периода, јарке боје су постале главне у свакодневном ношењу и дизајнери су их укључили у RTW, као и у Haute Couture колекције. Валентино је, заправо, читаву колекцију, „PP Pink“, посветио једној боји: фуксији.
Фото: Pexels/Nappy

Боје као што су љубичаста (посебно магента) и нијанса јоргована, зелена у најсјајнијим нијансама, црвена и наранџаста, жута, плава и наравно јарко розе, су међу онима које видимо да се стално понављају на модним пистама, али и код модних инсајдера.

Дакле, мода је пуна боја, али има много жена које оклевају да испробају јарке боје. Понекад, наравно, зато што ови избори нису у складу са њиховим личним стилом, а понекад зато што сумњају да ли ће постићи прави резултат њиховим комбиновањем.

Ако желите да носите јарке боје без страха од неуспеха, ових пет савета су све што вам треба.

Паметан color – blocking

Сolor – blocking захтева комбинацију две или три јарке боје. Останите на две и испробајте следећу комбинацију: комбинујте монохроматску одевну комбинацију са додацима у другој нијанси у односу на одећу.

Импресивне силуете

Бирајте хаљине импресивних силуета, као што су пуф рукави и пуне сукње, и пустите боју и облик да ураде сав посао.

Комбинујте јарке боје са црном

Најсигурнији избор који можете направити је да комбинујете комад у смелој боји са комадом или комадима у црној боји.

Комбинујте јарке боје са неутралним

Као што комбинација са црном пружа стилску сигурност, тако делује и комбинација са комадима неутралних нијанси попут беж или беле.

Изаберите једну боју!

Коначно, можете једноставно одабрати једну боју за свој стајлинг, хаљину или комбинезон, или инвестирајте у монохроматско одело. У овом случају, одаберите модне додатке у неутралним нијансама или нијансама блиским боји коју сте одабрали за свој изглед.

Trikovi za putovanja – Kojim danima možemo da kupimo najjeftinije karte?

Преузмите андроид апликацију.