Почетна > Нови Сад
Нови Сад Урбани Нови Сад

Партибрејкерси славе 40. рођендан у СКЦНС Фабрици

Култни рокенрол бенд Партибрејкерс наступиће у СКЦНС Фабрици 1. октобра и овим концертом са новосадском публиком прославити 40 година постојања.
Фото: Промо

Улазнице су у претпродаји и могу да се купе онлајн на сајту „GIGSTIX“ као и на продајним местима исте компаније.

Првих сто улазница кошта 1.200 динара, а редовна цена у претпродаји биће 1.500 динара. На дан концерта улазнице ће моћи да се купе и на билетарници Фабрике по цени од 1.800 динара. Врата Фабрике отварају се у 19 часова. Концерт ће почети у 21 час.

Након овог концерта, још једно велико име наше рокенрол сцене наступиће у СКЦНС Фабрици – београдски кантаутор Никола Врањковић. Концерт је заказан за 7. октобар у 21 час.
Фото: Леа Бодор

Никола Врањковић је рок аутор, песник и композитор, а публика ће уз нумере из његовог комплетног опуса, на овом наступу моћи да чује и нумере са актуелног ЕП издања ,,Теорија забаве”.

Улазнице су у претпродаји по цени од 1.200 динара и могу да се купе онлајн на сајту „GIGSTIX“ као и на продајним местима исте компаније.

На дан концерта цена ће износити 1.500 динара, а улазнице ће моћи да се купе на билетарници Фабрике. Врата Фабрике отварају се у 19 часова.

Sastav „Hladno pivo“ rasprodao koncert – za sve obožavatelje novi datum

Преузмите андроид апликацију.