Почетна > Нови Сад
Нови Сад Урбани Нови Сад

Састав „Хладно пиво“ распродао концерт – за све обожаватеље нови датум

Загребачка група „Хладно пиво“ ће у оквиру своје опроштајне турнеје одржати концерт 8. октобра у Хали 2 Новосадског сајма.
Фото: Новосадски сајам

Будући да је, међу Новосађанима и Новосађанкама, одмах завладало велико интересовање, концерт је распродат те је ова група одлучила да својим верним фановима подари још један.

Поптуно другачији концерт, са различитим репертоаром од суботњег, биће одржан у петак, 7. октобра, па ће тако верни обожаватељи у два дана моћи да уживају у два својеврсна спектакла.

Концерти које су најавили у септембру и октобру биће последња прилика да их публика види за дужи временски период.

У наредним годинама, Миле Кекин ће се посветити соло каријери, док ће остатак бенда наставити заједнички рад кроз свој Guerilla Mainstream пројекат.

Оно што је за публику најбитније, како су организатори и сами најавили, то је да ће у Новом Саду у Хали 2 Новосадског сајма имати прилику да се опросте на дужи временски период са својим омиљеном бендом, баш онако како су и заслужили након 35 година међусобне размене енергије.

Према речима организатора концерта, присутна публика ће бити сведок великог звучног, визуелног и концертног спектакла.

„Хладно пиво“, на челу са својим фронтменом Милетом Кекином, и након три деценије од изласка првог албума остају препознатљиви, упечатљиви, али и драги публици због бескомпромисности и искрених и упечатљивих стихова у којима нема места калкулацији.

Такође, оно што је карактеристично за овај бенд јесте задржавање старе публике и њихово заједничко сазревање, али и придобијање нових поштовалаца рокенрол музике који данас, у 21. веку,одрастају уз музику и текстове Хладог пива.

Сви заинтересовани могу пронаћи улазнице на свим „Gigstix“ продајним местима, као и преко онлајн сервиса.

„Stand up veče crnjeg humora“ u Domu kulture 14. septembra

Преузмите андроид апликацију.