Почетна > Нови Сад
Нови Сад Урбани Нови Сад

Овонедељна дешавања у Дому културе

Дом културе, место добре музике, доброг звука и пуно смеха. И ове недеље има фантастичне догађаје.
Фото: PrtSc/Facebook.com/domkulturens
Овонедељна дешавања:
Среда 22. јун
„Stand Up“ вече Николе Радојловића „Мала непријатност“

Како је настао шоу „Мала непријатност“?

Никола се сморио када је схватио да његов вреднији имењак Јокић има 7 година мање. Обрадује се кад чује да још има младих који слушају праву, квалитетну, изворну Секу Алексић из 2003. године, а не ове аутотјун глупости данас. Случајно је открио да може да задовољи више непознатих жена истовремено, и од тада не пропушта да понесе лепезу у аутобус.

У свој живот увео је новине попут јоге, групне психотерапије, чашице жестине после ручка, а све то да би се само осећао стандардно.

Претерано инспиративна свакодневница му је дијагностикована пре пар година због чега је умало завршио на инспиратору. Ипак, сада је добро, односно, стандардно, а све што му се дешавало скупио је у две речи: ,,Мала непријатност“.

Вече води Ален Марковић.

Специјал „Мала непријатност“ је премијерно изведен на 11. фестивалу комедије „Stand Up“ фест у Бен Акиби 12. октобра 2021. године.

Никола Радојловић је последњих шест година члан организације Standup.rs и његов смисао за хумор је нешто што би неко назвао црни хумор, а онај ко зна Николин рад, највероватније би само климао главом и смејао се.

Улазнице можете купити на “ Gigstix“ продајним местима као и онлине


Петак 24. јун
Наступ „Jamiroquai Real Tribute Band“

„Real Tribute Band To Jamiroquai“ својим аутентичним звуком диско, фанка и Р&Б, а преноси публици јединствени звук и кореографију бенда Jamiroquai.

Осмочлани састав учиниће да проведете незаборавну ноћ уз хитове као што су: Little L, Cosmic Girl, Love Foolosophy, Virtual Insanity и многи други …

Улазнице су у продају по цени од 600 динара. а доступне су на „Gigstix“ продајним местима, као и онлине.


Субота 25. јун
Концерт групе „Detour“

Detour“ је данас препознатљив међу поклоницима квалитетног, савременог, електро – акустичног поп звука, бржег плесног ритма, зачињеног повремено понеком кантри нотом.

Њихова снага није само у најновијим хитовима него и у песмама старијег датума попут „Љето почиње“ , „Мјесец“ , „Гледано са стране“, „Пријатељ“, које су се нашле на њихова прва два студијска албума.

Ипак, трећи студијски албум „А што ак’ ја“ показао се преломним у њиховом дотадашњем деловању катапултирајући их у статус велике регијске музичке поп атракције.

Са сингловима „Шарена“, „Славље“, „Хаwаии“ и „Клаун“, отварају причу петог студијског албум чији се излазак очекује током 2022.

Првих 50 улазнице су у продају по промо цени од 1200 динара, а доступне су на „Gigstix“ продајним местима, као и онлине.

Након тога цена улазнице ће бити 1500 динара.
На дан концерта цена улазнице ће бити 1800 динара.


Уживајте!

Ovonedeljna dešavanja u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.