Шта је боље за послуживање од феноменалног рецепта за мимозу направљену од сувог пенушавог вина и сока од поморанџе?
Ништа. Овај једноставан коктел можете направити са разним воћем. У ствари, оригинални рецепт је са поморанџом, а ми вам доносимо рецепт за егзотичнију верзију са ананасом.
Пошто је за прављење коктела од мимозе потребно само неколико састојака, уверите се да су доброг квалитета.
Да бисте направили мимозу, потребно вам је три децилитра просека или мало слатког пенушавог белог вина, сок од поморанџе, смрзнути манго, ананас, лед и мало вискија или вотке.
Свеже цеђен сок од поморанџе даје коктелу свежији укус.
Мимоза коктел је такође савршене уз ручак, за рођендане, празнике и венчања.
За најбољу мимозу користите суво пенушаво вино, а не слатко.
Ставите све у блендер и добро измиксајте. Послужите у високим чашама, ставите сламку, украсите кришком ананаса и уживајте!
Преузмите андроид апликацију.