Огулити љуску од куваног јајета некад иде лако, а некад заболи глава. Међутим, све што треба да урадите је да следите ова правила која ће вам олакшати много овај понекад не тако лак процес.
Уз овај сјајан трик, гуљење куваних јаја више неће бити напорно као што се понекад дешава.
Сигурни смо да вам се бар једном десило да беланце не жели да се одвоји од коре па јаје након мукотрпног гуљења изгледа као да је дошло са прве линије фронта.
Да вам се то не би више дешавало треба да након кувања ставите јаја у хладну воду и оставите да стоје у њој неко време, а затим да узмете јаје у руку, ударите га о сто и прођете кроз дланове (као да ваљате тесто). Љуска ће скоро сама отпасти.
Kako da od jednog jajeta napravite omlet za četiri osobe: Iskusne domaćice koriste ovaj trik
Преузмите андроид апликацију.