Почетна > Нови Сад
Нови Сад Фудбал

Окончан и девети „Куп Телепа“ – поново победила хуманост

Хуманитарни турнир „Куп Телепа 2023“ у ОШ „Јожеф Атила“ окончан је јуче финалним мечевима, а шампион овогодишњег, деветог издања овог такмичења је екипа „Четири и по мушкарца“.
Фото: Град Нови Сад

Они су у финалу били бољи од екипе „Бифе Уна“ резултатом 3:1. Најбољи стрелац турнира био је Милан Тубић, најбољи голман Стефан Глигоријевић, а најбољи играч целог турнира Стефан Божић.

Ипак, много значајнији јесте хуманитарни карактер овог турнира, а то је прикупљање новца за Јасину Хасани, ученицу ОШ „Јожеф Атила“ која болује од целебралне парализе. Њеној породици новчана помоћ уручена је пре финалног меча.

Фото: Град Нови Сад

Помоћник градоначелника Новог Сада Иван Силер присуствовао је финалној утакмици турнира у малом фудбалу који је трајао од 3. до 5. jануара.

„Веома ми је драго што се ова манифестација већ девету годину за редом одржава на Телепу с циљем да промовише овај део града и анимира његове становнике. Поред тога, турнир има и хуманитарни карактер и сва средства која се током турнира прикупе дају се у хуманитарне сврхе. Ове године добровољним прилозима прикупљен је новац за лечење ученице ОШ „Јожеф Атила” која болује од церебралне парализе. Жеља свих учесника турнира и организатора је да се помогне у овој племенитој намери“, рекао је Иван Силер.


Mladost jača od Voždovca u prvom pripremnom duelu u novoj godini

Преузмите андроид апликацију.