U hotelu “Novi Sad” održana je druga manifestacija pod nazivom “Dani tradiocionalne kuhinje u Novom Sadu” u organizaciji Udruženja za zaštitu prava potrošača.
Manifestacija “Dani tradiocionalne kuhinje Novog Sada” okupila je 20 izlagača iz cele Vojvodine.
Na manifestaciji pored izložbe hrane, zdravih sokova, suvenira i domaće radinosti mogla su se steći i nova znanja na tematskoj konferenciji na temu „Trendovi u ishrani“ kao i razmeniti iskustva kako sa predstavnicima kulinarske struke tako i sa samim izlagačima.
Sekretar udruženja za zaštitu potrošača, ujedno i organizator Valika Ember, kaže da je ove godine manifestacija posećenija i da ima više izlagača.
Jedan od njih je i Jožef Greguš iz Zrenjanina, koji kaže da mu je cilj da promoviše starinska jela.
Osim toga što su svi prisutni mogli da probaju raznovrsna jela i pića, ovo je prilika da se međusobno povežu proizvođači i udruženja građana, ali i da se nešto novo nauči, a posebno da se sačuva za mlađe generacije ono što je tradiocionalno za Novi Sad.
Crveni krst Novog Sada osvojio prvo mesto na konursu “Greening the Red Contest”
Preuzmite android aplikaciju.