Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Обућа коју сваки мушкарац мора да има

Увек је тешко направити избор између одређених модела и типова обуће. У зависноти од ситуације и прилике зависи и наш избор обуће. Због тога прави мушкарац у свом ципеларнику мора да има различите типове обуће, како би био спреман за сваку прилику.
Фото: Pexels/Antoni Shkraba

Ово је обућа коју сваки мушкарац мора да има.

Ципеле за излазак

Ако волите да проведете вече у кафанама или клубовима, онда су вам потребне ципеле за излазак. Ципеле „опуштеног“ карактера уклопиће се уз сваку вашу одевну комбинацију. Сако и панталоне или кошуља и фармерке, није битно, ципеле за излазак ће се савршено уклопити уз овакве комбинације.

Када купујете овакав тип ципела, водите рачуна да не купите ципеле које су превише „озбиљне“ тј. формалне. Трудите се да то буде модерна обућа која је мешавина патика и ципела.

Спортске патике

Мушкарци су велики љубитељи спорта, али и спортске моде. Ништа није лепше од мекане тренерке и лепих, удобних спортских патика. Овакав тип патика сјајан је за излазак у парк или за једноставну шетњу.

Лежерне патике

Ципеле не морају да буду једини избор за излазак. Лежерне патике су такође одличне ако хоћете да изгледате феноменално у клубу, кафани или кафићу. Плитке патике су тренутно најпопуларније, као што су All Stars – старке. Овакав тип патика можете са лакоћом уклопити са шортсевима, кошуљама, мајцама и јакнама и увек ћете изгледати савршено.

Формалне ципеле

Иако волимо да се забављамо и излазимо, свој ципеларник морамо опремити и са елегантним и формалним ципелама. Ако сте некад ишли на разговор за посао, и сами знате колико је важно да изгледате елегантно и пословно, а без формалних ципела то је немогуће. Формалне ципеле су савршен партнер вашем оделу, а када су формалне прилике у питању, онда је овакав тип ципела савршен избор.

Чизме

Када кажемо чизме, људи већином помисле на каубосјке чизме које облачимо до колена. Мушке чизме постају све популарније и савршене су са лоше и кишовито време. Ова обућа је неизбежан део мушког ципеларника, јер блатњаво и кишно време могу да упропасте вашу осталу обућу.

Чизме, или зимске ципеле, како их другачије називамо, морају да служе својој сврси, тј. да вас штите од лоших временских услова. Са чизмама такође можете изгледати и елегантно и лежерно, ако их на правилан начин уклопите са вашом одећом.

Папуче

Папуче су последњи елемент мушког ципеларника. Постоји велики број папуча, па тако неке могу бити за кућу, док су друге за плажу. Папуче су дефинитивно „најопуштенији“ тип обуће и у њима увек морате да се осећате пријатно и удобно.

Nekoliko saveta za negu osetljive bebine kože

Преузмите андроид апликацију.