Почетна > Нови Сад
Културна сцена Нови Сад

Новосадски џез фестивал од 16. новембра у СНП-у

Уз бројне новитете, од сценографије, преко посебног амбијента на отварању, до одличног програма, Новосадски џез фестивал представља своје 24. издање које ће бити одржано од 16. до 19. новембра на сцени “Пера Добриновић” Српског народног позоришта.
Фото: Промо

Поред четири концертна дана, увертиру 24. Новосадском џез фестивалу представиће додатни садржаји. 14. новембра биће отворена изложба Александра Плачкова, након које ће бити одржан концерт Ивана Швагера, а 15. новембар намењен је деци и дечјим радионицама на „Трбини младихˮ у Културном центру Новог Сада, које ће држати Јована Добријевић и Јелена Допуђ, током којих ће најмлађа публика кроз игру учити о џез музици и џез култури.

Улазнице за концертни програм већ су у продаји на продајним местима Гигстикса.

Улазница за један концерт износи 700 динара, целовечерња 1000 динара за 1,2. и 4. дан, за 3. дан 1500 динара, а за цео фестивал 3600 динара.

Овогодишњи џез фестивал представиће палету испреплетаних музичких жанрова базираних на џез музици и неке од најпопуларнијих састава и светски прослављене музичаре регионалне џез сцене.

Модеран, класичан, несвакидашњи и квалитетан џез на сцену Српског народног позоришта доносе музичари из Србије, Норвешке, Француске, Италије, Чешке, Канаде, Аустрије, Луксембурга, Литваније, Швајцарске…

Сјајна традиција Новосадског џез фестивала се наставља – специјалну посластицу приредиће Хоусе Банд уз Јам сессион у Позоришном клубу Трема сваке вечери након концертног програма.

Целокупан програм можете погледати на овом линку.

Прве вечери концертног програма, свечано отварање у среду, 16. новембра на сцени “Пера Добриновић” Српског народног позоришта уприличиће Биг Бенд РТС-а и Стјепко Гут у 20 часова и Николов-Ивановић „Undectet“ & „Magic Malik“ у 21 час.

Фото: Илија Пејоски

Хуманитарни караткер Новосадског џез фестивала огледа се у помоћи Александри Динић која болује од најагресивнијег тумора мозга – Глиобластом WHO, степен IV.

Уплатом на жиро рачун 160-6000001468223-53 , прималац Хуманитарна фондација Буди Хуман – Александар Шапић, Булевар Милутина Миланковића 120Д, 11070 Нови Београд можете помоћи Александри да се избори са овом болешћу и обезбедити на тај начин улазнице за фестивал.

У зависности од тога да ли желите да купите улазницу за 1 концерт, за 1 дан или за све дане фестивала, тај износ уписујете на уплатницу, уз сврху уплате „Улазница/е за Новосадски џез фестивал“, доказ о уплати пошаљете на humanijazz@gmail.com и потом добијате улазнице.

Sinoć održano „Veče sa Derekom Boširom“ u KC Svilari

Преузмите андроид апликацију.