Почетна > Србија
Србија

Ноћас радови на делу ауто-пута од Аутокоманде до Аеродрома

Ноћас од 22 до 3 ујутро изводиће се радови на демонтажи државних заставица, на делу државног пута од петље Аутокоманда до петље Аеродром, у смеру ка Шиду.
Фото: Unsplash/Krzysztof Kowalik

Радови ће се изводити у покрету у претицајној саобраћајној траци и биће обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

У понедељак у периоду од 9 до 16 часова изводиће се радови на санацији коловоза на деоници петља Бубањ Поток – Кружни ток Ресник, у смеру Ниш- Београд и Београд – Ниш.

За време извођења радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.

До 26. новембра на снази ће бити обустава саобраћаја због радова на појачаном одржавању коловоза на деоници Ћуприја – Деспотовац, у близини Ћуприје.

Током обуставе саобраћај из правца Ћуприје одвијаће се путем кроз Ћуприју и даље кроз Глоговац. Обилазак затим води преко Медвеђе и путем кроз Деспотовац.

До 30. новембра у периоду од 7 до 16 часова изводиће се радови на рехабилитацији деонице Жедник-Чантавир.

За време извођења радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила и биће регулисан семафорима или ручном регулацијом.

До 1. децембра изводиће се радови на појачаном одржавању леве коловозне траке на деоници петља Ражањ – петља Алексиначки Рудници, у смеру Ниш – Београд. У зони радова саобраћај се преусмерава у супротну траку на двострано одвијање у смеру Београд – Ниш, у дужини од 11 км.

Према информацијама Управе граничне Полиције на путничким терминалима наших граничник прелаза нема задржавања возила.

На теретним терминалима возила чекају 120 минута на прелазу Хоргош и 60 на прелазу Сремска Рача.

На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.

Kisić: Bezbednost dece naša briga i obaveza

Преузмите андроид апликацију.