Почетна > Нови Сад

Културна сцена Нови Сад

Незаборавно Грчко вече уз урнебесну комедију „Моја велика мрсна православна свадба 3“ у петак, 8. септембра у Arena Cineplex

Трећи део комедије која нас увесељава више од 20 година, „Моја велика мрсна православна свадба“ стиже у биоскоп Arena Cineplex на велика врата! У незаборавне авантуре са породицом Портокалос водимо вас у петак, 8. септембра у 20х, уз Грчко вече када ћемо у холу биоскопа заиграти сиртаки и направити праву грчку атмосферу уз незаобилазне поклоне.
Фото: Cinaplexx

Укуси, ритмови и поклони инспирисани прелепом Грчком очекују вас на тематској, Грчкој вечери 8. септембра у Arena Cineplex. Прикључите нам се пре пројекције, јер у холу биоскопа сви заједно играмо сиртаки са плесном школом Queen, док се за традиционално грчко послужење побринуо Гирос Мастер.

Поред укусних гироса, посетиоце тематске вечери очекује и квалитетно вино добродошлице из винарије Џервин, а за најсрећније поклоне су обезбедили партнери Грчке вечери. Академија Oxford дароваће часове грчког језика у трајању од месец дана, поред пића добродошлице, винарија Џервин обрадоваће најсрећније боцом вина из њиховог богатог асортимана, а фото студио Pixels поклања ваучере са попустима за свадбене фотографије.

Светски феномен МОЈА ВЕЛИКА МРСНА ПРАВОСЛАВНА СВАДБА, сценаристкиње и редитељке Ние Вардалос, поново стиже у биоскопе, представљајући потпуно нову авантуру. Придружите се породици Портокалос на њиховом емотивном, урнебесном и пуном преокрета путовању у Грчку и породичном окупљању. Опа!

Трејлер филма: https://www.youtube.com/watch?v=JsNqVU9cZDU&t=2s

Припремите се за урнебесну комедију, праву грчку атмосферу, добру храну и пиће и наравно – сиртаки! Видимо се у Арени!

Svečano otvaranje Kaleidoskopa kulture na Korzu u četvrtak 07. septembra

Преузмите андроид апликацију.