Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Немерљива племенитост! На овој инстаграм страници можете да пронађете хаљину за матуру, али и да донирате ако имате вишак- уколико желите некоме да улепшате дан, ово су кораци (ФОТО)

Припреме за матурске вечери су у пуном јеку, бирају се хаљине, ципеле, фризуре, шминка… На инстаграм страници “Сестре по хаљинама”- нуди се племенито решење за све девојке које не могу да приуште хаљину за матурско вече.
Фото: PrtSc/НС Уживо

„За све девојке које ове матурске сезоне можда не могу да приуште себи хаљину о каквој су маштале – ту смо за вас! Јави нам се у инбокс са фотографијом прве стране ђачке књижице или прошлогодишњег сведочанства. Прелистај профил и одабери хаљину у својој величини и по свом укусу коју желиш да носиш за матуру. Обавести нас о томе која је то хаљина путем инбокса, а ми ћемо те спојити са твојом сестром по хаљини која ће ти помоћи у невољи и поклонити хаљину. Све што очекујемо од тебе је да нам јавиш утиске када добијеш хаљину као и да нам, ако желиш, пошаљеш сликицу или две са матуре како бисмо се сви заједно дивили твојој бајковитој тоалети. ПС. Некада девојке поклањају и ципеле и торбице, тако да пажљиво пратите“, стоји у објави.

Уколико сте у пролећном спремању ормана и имате вишак хаљина, а желели бисте да некоме улепшате дан, то можете да урадите пратећи следеће кораке.

Сазнај како да учествујеш у поклањању. Пријави се и ти и до 24. маја поклони хаљину коју више не носиш девојци којој је потребна за матуру ове године!

Кораци:

  • сликај своју хаљину на дневном светлу
  • пошаљи нам у Инбокс слике и величину/мере
  • сачекај да је објавимо и пронађемо нову власницу
  • када нам се јави матуранткиња којој хаљина одговара, пошаљи је поштом на њену адресу

И то је то! Један комад мање у твом ормару, један осмех више на нечијем лицу. Пиши нам уколико имаш било каква питања, ту смо за све.

Mišeluk dobija turističko-sportsku zonu: U planu izgradnja sportskih terena, igrališta, turističkih i ugostiteljskih objekata

Преузмите андроид апликацију.