Почетна > У октагону
Остали спортови У октагону

Тодоровић спреман за „Armagedon“, Обрадовић заслужио звање црног појаса у БЈЈ (ВИДЕО)

Имали смо прилику да посетимо „Free Fighters Gym“ у Новом Саду и испратимо припреме новосадског борца Немање Тодоровића, јер га ускоро очекује наступ на хрватском ММА турниру „Аrmagedon„, који је велика прилика за регионалне борце који су на почетку своје каријере.
Фото: Градске инфо

Имаћете прилику да чујете размишљања и очекивања од Немање лично, као и од његовог тренера, Велимира Младенова.

Фото: Градске инфо

Фото: Градске инфо

Захваљујући Бојану Михајловићу и пријатељском клубу „Family Fight Team“ чланови FFG имају прилику да сарађују и тренирају са доказаним борцима интернационалне сцене из Бразила, Алексом и Верлесоном Рибеиром, које смо имали прилику да гледамо на претходној SBC Revenge манифестацији.

Фото: Градске инфо

Верлесон и Александер иначе су чланови чувене ММА академије Nova Uniao, и носиоци звања црног појаса у бразилској џију-џици, и имали смо ретку прилику да испратимо доделу мајсторског звања једном од најбољих познавалаца партерне борбе у нашој земљи, освајача престижних одличја у земљи и иностранству, Милоша Обрадовића, из Family Fight Team академије.

Фото: Градске инфо

Реч је о спортисти који по свом квалитету и нивоу знања одавно заслужује ово цењено признање, и ми смо имали прилику да формалну доделу испратимо из прве руке.

Честитамо!

 

Погледајте видео у наставку:

 

Преузмите андроид апликацију.