Почетна > Србија
Србија

Најпопуларније Нетфликс серије у Србији у претходној недељи (23-29. јануар)

У доба године када су напољу ниске температуре, многи грађани се одлучују да уместо излазака, остану ушушкани у својим домовима пред телевизором. Нетфликс је најпопуларнија стриминг платформа на свету и то са разлогом. Преко 3600 филмова и 1800 телевизијских серија је доступно на овој платформи покренутој 1997. године.
Фото: Pexels/afra32

Нетфликс је најпопуларнија стриминг платформа на свету и то са разлогом. Преко 3600 филмова и 1800 телевизијских серија је доступно на овој платформи покренутој 1997. године.

Како се ова платформа популаризовала у свету, све чешћи корисници Нетфликс услуга су и грађани Србије. Уз помоћ Нетфликсове корисничке аналитике, можемо да видимо које су то телевизијске серије најгледаније међу нашим становништвом.

У наставку ћемо вам представити 10 најгледанијих емисија на Нетфликсу у Србији током прошле седмице.

10. Емили у Паризу (Emily in Paris) – сезона 3

Емили у Паризу је америчка телевизијска серија коју је створио Дарен Стар за Нетфликс. Смештена и снимљена у Паризу, главна улога припала је Лили Колинс која глуми истоимену Емили, Американку која се сели у Француску како би пружила америчку тачку гледишта француској маркетиншкој фирми – „Savoir“.

9. Викинзи: Валхала – сезона 2

У овом наставку „Викинга“, који се дешава 100 година након оригинала, пратимо нову генерацију хероја која жели да кује сопствену судбину и створи историју.

8. „That ’90s Show – сезона 1

Дуго очекивани наставак серије „Веселе седамдесете“ је ту. Нетфликс је сместио радњу у деведесете, додао нове клинце, задржао нека стара лица и направио безличну кашу носталгије и вицева који вероватно никоме нису смешни.

7. „The snow girl“

Када девојчица нестане током параде у Малаги, млада новинарка постаје жестоко решена да помогне Амајиним родитељима да је пронађу.

6. Калеидоскоп (Kaleidoscope)

Главни лопов и његова посада покушавају да изврше епску и разрађену пљачку вредну 7 милијарди долара, али издаја, похлепа и друге претње поткопавају њихове планове.

5. Фауда (Fauda) – сезона 2

Врхунски израелски агент излази из пензије у лов на палестинског борца за којег је мислио да га је убио, и покреће хаотичан ланац догађаја.

4. „Shahmaran“ – сезона 1

Када Шахсу оде у Адану на предавање, то је савршена прилика да се суочи са својим отуђеним дедом. Али убрзо, она се нађе усред легенде.

3. „Ginny & Georgia“ – сезона 1

Џорџија и њено двоје деце, Џини и Остин, крећу на север у потрази за новим почетком, али откривају да је пут ка новим почецима прилично нераван.

2. „Wednesday“ – сезона 1

Паметна, саркастична и помало мртва изнутра, Венздеј Адамс истражује низ убистава док склапа нове пријатеље и непријатеље на Академији “Nevermore“.

„Ginny & Georgia“ – сезона 2

Друга сезона, ове породичне драме, остала је најпопуларнија Нетсфликс серија међу становницима Србије и у претходној недељи.

 


Direktor Netfliksa podneo ostavku

Преузмите андроид апликацију.