Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Мислите да вам партнер гледа телефон? Ево како да будете сигурни да то ради!

Од батерије која се брзо празни до разговора који су прочитани, навели смо неколико знакова по којима можете да утврдите да ли је неко користио ваш паметни телефон а да ви нисте знали. У главном то раде партнери.
Фото: Pixabay/EsaRiutta

Ако сте икада посумњали да ваш  партнер гледа ваш телефон док сте у другој соби или док спавате, постоје прави начини да то проверите.

Пре свега, треба нагласити да неки од њих потврђују туђу активност, док други могу значити и да нешто није у реду са вашим телефоном.

Проверите историју прегледања

Прва ствар коју вреди погледати је историја прегледања. Ако имате посла са особом која прикрива своје трагове, овај метод вам можда неће бити од користи, јер се ови трагови могу лако избрисати. Чак иу том случају, провера посећених страница може открити ко је користио ваш паметни телефон, а да ви то не знате.

Погледајте „вртешка“ апликације

Апликација Карусел приказује недавно преузете програме, а до ње можете доћи на ајфону тако што ћете превући нагоре од дна екрана и држати прст на средини екрана. Видећете које су апликације укључене и тако ћете препознати оне које нисте учитали. Ако користите старији телефон, само двапут додирните дугме Почетна. Вртешка приказује редослед апликација које сте недавно користили.

Поруке које нисте прочитали су прочитане

Још један знак да је неко копао по вашем паметном телефону је улазак у ваше поруке. Ако видите непрочитане поруке које испод себе имају ознаку прочитаних, то значи да их је неко прочитао пре вас. Још један показатељ да нешто није у реду су поруке пријатеља који вас питају зашто нисте одговорили на поруке које не постоје – што би могло значити да их је неко избрисао.

Празна батерија

Ако ваш телефон изненада често остане без батерије, то може бити зато што га неко други користи. Са овим проблемом, међутим, треба узети у обзир да могу бити укључени и други фактори – од старе батерије која не може да издржи дуг рад као раније до захтевних апликација које троше ресурсе телефона а ви тога нисте свесни.

Da li ste zavisni od posla? Saznajte koji signali će vam jasno pokazati da li ste radoholičar

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке