Почетна > Србија
Србија

Министарка Ђедовић: Србија ће наставити да се развија без обзира на борбе којима је изложена

Министарка енергетике и рударства Дубравка Ђедовић Хандановић нагласила је да је сигруна да ће Србија наставити да се економски развоја, без обзира на све борбе којима је изложена, а које, како је нагласила, јако храбро води да би, пре свега, заштитлиа међународно право.
Фото: Танјуг/Јадранка Илић

„Суочавамо се са изузетним изазовима, када је у питању наша репутација, али и одбрана нашег суверенитета и територијалног интегритета. И заиста сам сигурна да ће наша земља наставити да се економски развија, без обзира на све отежавајуће околности, борбе којима смо изложени, а које заправо водимо јако храбро да би пре свега заштитили међународно право”, рекла је Ђедовић Хандановић на гала вечери поводом 15. рођендана Француско-српске привредне коморе којој је присуствовао и шеф Делегације ЕУ у Србији Емануеле Жиофре.

Ово је, како је рекла, прилика да захвалимо свим партнерима на том путу и да кажемо свим нашим економским партнерима да ће Србија наставити још снажнији економски развој.

„Наставићемо још снажнији економски развој у циљу, пре свега, развоја наше привреде, наше економије, бољег стандарда и живота наших грађана, а онда у перспективи и спајању тржишту са земљама ЕУ и свим бенефитима и користима које то доноси”, рекла је Ђедовић Хандановић на скупу на којем јој је председник Драган Стокић уручио признање за допринос у развоју француско-српских економских односа.

Vučić: Neke zemlje su me zapanjile jer neće da glasaju

 

Преузмите андроид апликацију.