Početna > Svet
Svet

Medojević: Cilj nove Vlade da bude antisrpska, antiruska i antipravoslavna

Predsednik Pokreta za promjene (PzP), članice Demokratskog fronta, Nebojša Medojević, saopštio je danas da je jedini zadatak nove crnogorske vlade Dritana Abazovića da bude deo regionalne antisrpske, antiruske i antipravoslavne i antislovenske koalicije koja će služiti intenziviranju pritiska i pokušaja izazivanja unutrašnjih nemira u Srbiji.
Foto: PrtSc/ADRIA TV Montenegro/YouTube

Medojević ukazuje da će, kako navodi, posebno biti rizične operacije aktiviranja starih žarišta – KiM, Makedonija, Sandžak, Republika Srpska gde globalisti imaju pod svojom kontrolom značajne resurse u balkanskoj konfederaciji organizovanog Kriminala kao i među korumpiranim političarima, kontrolisanim tajkunima, medijima i NVO aktivistima.

„Levičarske ekstremističke terorističke organizacije (ANTIFA i sl.) finansirane od globalista (Soroša i družine) već intenziviraju obuke lokalnih ekstremista i anarhista za sprovođenje terora i izazivanje haosa u regionu, sa posebnom metom u Srbiji”, upozorava Medojević i ističe:

„Zato sin neokomuniste i levičarskog ekstremiste Džordža Soroša čestita Dritanu na premijerskoj poziciji sa tri odsto podrške birača. Još ako Savo Kentera, sitni doušnik ANB postane šef ANB, sve izdajničke i plaćeničke figure globalne države biće na tabli. Milo. Sreća nas je pratila do ivice provalije. Posle nije”, napisao je Medojević na svom fejsbuk profilu, prenosi Tanjug.

Medojević kaže i da je vlada Dritana Abazovića „još jedna u nizu marionetskih sluganskih Vlada Crne Gore koje su od 1998. godine formirane, isključivo po nalogu globalne duboke države i stranih bezbednosno-diplomatskih struktura”.

Ukrajina ne može da izveze 90 miliona tona poljoprivrednih proizvoda

Preuzmite android aplikaciju.