Почетна > Свет
Свет

Медојевић: Циљ нове Владе да буде антисрпска, антируска и антиправославна

Председник Покрета за промјене (ПзП), чланице Демократског фронта, Небојша Медојевић, саопштио је данас да је једини задатак нове црногорске владе Дритана Абазовића да буде део регионалне антисрпске, антируске и антиправославне и антисловенске коалиције која ће служити интензивирању притиска и покушаја изазивања унутрашњих немира у Србији.
Фото: PrtSc/ADRIA TV Montenegro/YouTube

Медојевић указује да ће, како наводи, посебно бити ризичне операције активирања старих жаришта – КиМ, Македонија, Санџак, Република Српска где глобалисти имају под својом контролом значајне ресурсе у балканској конфедерацији организованог Криминала као и међу корумпираним политичарима, контролисаним тајкунима, медијима и НВО активистима.

„Левичарске екстремистичке терористичке организације (АНТИФА и сл.) финансиране од глобалиста (Сороша и дружине) већ интензивирају обуке локалних екстремиста и анархиста за спровођење терора и изазивање хаоса у региону, са посебном метом у Србији”, упозорава Медојевић и истиче:

„Зато син неокомунисте и левичарског екстремисте Џорџа Сороша честита Дритану на премијерској позицији са три одсто подршке бирача. Још ако Саво Кентера, ситни доушник АНБ постане шеф АНБ, све издајничке и плаћеничке фигуре глобалне државе биће на табли. Мило. Срећа нас је пратила до ивице провалије. После није”, написао је Медојевић на свом фејсбук профилу, преноси Танјуг.

Медојевић каже и да је влада Дритана Абазовића „још једна у низу марионетских слуганских Влада Црне Горе које су од 1998. године формиране, искључиво по налогу глобалне дубоке државе и страних безбедносно-дипломатских структура”.

Ukrajina ne može da izveze 90 miliona tona poljoprivrednih proizvoda

Преузмите андроид апликацију.