Почетна > Спорт > Остали спортови
Остали спортови

Мате Немеш: Притисак ће ми помоћи да будем бољи

Светско првенство у рвању почиње у суботу у Београду и трајаће до 18. септембра. Српски репрезентативац Мате Немеш изјавио је да ће му притисак који постоји помоћи да оствари боље резултате.
Фото: PrtSc/Instagram/dnevni.list.sport

„Има мало притиска, али то је тако пре сваког такмичења. Ја мислим да ће ми притисак помоћи да направим боље резултате. Ово је прво Светско првенство код нас. Све ће добро проћи и надам се да ћемо бележити добре резултате“, изјавио је првак Европе грчко-римским стилом у категорији до 67 килограма на данашњој конференцији за медије у Београдској Арени.

Актуелни првак света Рафик Хусејнов из Азербејџана подсетио је да је већ био у Србији пре 15 година и рекао да ће напасти златну медаљу.

„Рекао сам председнику Лаловићу да ми је дао медаљу 2007. на јуниорском шампионату овде у Србији. Сада сам светски шампион и почаствован сам што сам овде. Биће тешко ове године, спреман сам да се борим. Имам нове технике и тактике и надам се затној медаљи“, изјавио је Хусејнов.

Олимпијска и светска шампионка Тамајра Менса-Сток истакла је да јој је драго што је први пут у Србији и да је после дуже паузе решила да се врати рвању.

„Узела сам осам месеци паузе и било је фантастично. Нисам планирала да се вратим, али кад већ јесам, ту сам у земљи у којој никад нисам била и срећна сам да ћу поново да се рвем“, изјавила је Американка.

Mogu li Karijevi „orlovi“ da pokore Berlin?

Преузмите андроид апликацију.