Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Мали трик за најкремастији пире кромпир – само додајте ово када се скува

Кромпир спада у поврће које је многима омиљено, а и поприлично је јефтино. Најчешће се служи као прилог, и то помфрит, печени или пире. Што је најбоље од свега није ни компликован за припрему, али постоје неки трикови који ће вам олакшати кување, поготово пиреа.
Фото: Pexels/Ruslan Khmelevsky

Вероватно мислите, шта је тешко ту, кромпир се скува, испасира и прилог је спреман.Али, ако желите да буде савшрено кремаст, онда у наставку текста прочитајте савете злата вредне.

Да бисте направили савшрено кремаст пире кромпир, након што га скувате, обавезно га осушите, а затим лепо испасирајте или притисните кроз сито. На овај начин ће јело бити још компактније. Након тога, додајте врело млеко и сједините. Можете да испасирате или да миксером умутите. А постоји још једна тајна коју је ова фоод блогерка открила, а то је да путер пре него што додате у кромпир претходно истопите.

Trik za mirisu odeću: Pogledajte šta treba da uradite da bi se omekšivač zadržao na vešu i do sedam dana

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке