Почетна > Србија
Србија

Мали на скупу „Резултати борбе против сиве економије“

Министар финансија Синиша Мали присуствоваће сутра скупу посвећеном борби против сиве економије.
Фото: Танјуг/Зоран Жестић

Наиме, Министарство финансија Републике Србије и Национална алијанса за локални економски развој (НАЛЕД) ће у уторак 8. фебруара у 11 часова у Министарству финансија одржати Проширену седницу Координационог тела за сузбијање сиве економије, на којој ће бити представљен нови „Програм за сузбијање сиве економије 2022–2025“, саопштено је из министарства.

У уводном делу скупа на тему „Резултати борбе против сиве економије“ обратиће се: министар финансија и председник Координационог тела за сузбијање сиве економије Синиша Мали, директор ЕБРД за западну Европу Матео Коланђели и председник Савеза за фер конкуренцију НАЛЕД-а Иван Милетић.
На тему „Представљање нацрта: Програм за сузбијање сиве економије“ говориће: министарка државне управе и локалне самоуправе Марија Обрадовић, министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Кисић Тепавчевић, министарка трговине, туризма и телекомуникација Татјана Матић и министарка привреде Анђелка Атанасковић.

На тему „Приоритети међународне заједнице: Могућности за сарадњу“ говориће шеф Сектора за кооперацију у Делегацији ЕУ у Србији Никола Бертолини, шеф Одељења за развојну сарадњу у Амбасади СР Немачке Кристијан Шилинг, директорка УСАИД у Србији Сузан Фриц, заменик амбасадора у Амбасади Велике Британије Доминик Отвеј и главни саветник у Европској банци за обнову и развој (ЕБРД) Јелена Ћирковић, саопштено је.

Mećava na Zlatiboru, 15 kamiona na terenu

 

Преузмите андроид апликацију.