Почетна > Србија
Србија

Мајка рањеног Стефана сигурна да је реч о покушају убиства њеног детета

Мајка једанаестогодишњег Стефана, који је рањен на Бадњи дан у Готовуши, изјавила је да је у разговору са сином дошла до закључка да је у њега и његовог рођака намерно пуцано и да су имали среће што се све завршило рањавањем.
Фото: Инстаграм/buducnostsrbijeav

Ја сам тог дана била у потпуном шоку, а како би ме смирили рекли су ми да није пуцано директно у моје дете. Међутим, у разговору са Стефаном дошла сам до закључка да је у њих намерно пуцано и да су имали среће што се све завршило рањавањем, рекла је за РТВ Грачаница Зорица Стојановић и додала да тек сада након свега може да се сагледа права ситуација.

Зорица је истакла да није била присутна на месту где се то десило, а да је у првим тренуцима преносила информације које су стизале до ње.

Нагласила је да су пријатељи и родбина хтели да ублаже ситуацију како би је смирили.

„Хвала свима што су хтели да нам и на тај начин помогну и мене као мајку заштите јер сам била под великим стресом и веома сам била уплашена, хвала Богу што се све добро завршило, а сада знам да је то био покушај убиства, рекла је Зорица Стојановић.

Она је истакла да је сасвим сигурна да је Албанац са намером пуцао на Стефана и Милоша.

Очекујем да Албанац који је пуцао буде најстроже кажњен и молим правосудне органе за то, јер ово се не опрашта. Питам се докле више, зар треба неко да страда?“, рекла је Зорица Стојановић.

Додала је да је захвална Богу што је њен син жив и ван животне опасности, а да не сме ни да помисли да је исход могао бити и другачији.

Вучић: Да си жив и здрав Стефане, у Хиландару се сви за тебе молимо

Преузмите андроид апликацију.