Почетна > Бизнис
Бизнис

Летови каснили или отказани због лошег времена

Ер Србија саопштила је да су временски услови на Аеродрому Никола Телса и немогућност точења горива на београдском аеродрому довели до кашњења лета ЈУ184 од Београда до Тивта, те је он преусмерен у Подгорицу.
Фото: Wikimedia Commons

Порватни лет ЈУ185 од Тивта до Београда је отказан јер је на тиватском аеродрому у међувремену завршено радно време. Због неповољних временских услова отказани су и летови ЈУ 354 од Београда до Берлина и повратни ЈУ355 од Берлина до Београда.

Дошло је и до вишесатних кашњења још неколико редовних и чартер летова српске националне авио-компаније у вечерњим сатима.

Сутра ће Током сутрашњег дана бог истих разлога јутарњи лет ЈУ370 из Београда за Цирих, као и повратни ЈУ371 из Цириха за Београд бити отказани, а путници преусмерени на поподневне летове српске националне авио-компаније до тог града.

Ер Србија наводи и да се због фазних кашњења у реду летења могу очекивати и промене типа авиона, као и кашњења и евентуална отказивања и на другим летовима.

Ер Србија жали због непријатности и чини све што је у њеној моћи да осигура да се саобраћај нормализује што је могуће пре, наведено је у саопштењу националне авио-компаније.

Vlada: Za uštedu kilovata veću od 5 do 20 procenata, popust 15 odsto

Преузмите андроид апликацију.