Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

„Ледена шума“ – празнична и блистава чаролија Новог Сада (ВИДЕО)

Свечано је отворена још једна „Ледена шума“ на добро провереном месту, уз ватромет, клопу и добро расположење свих посетилаца.

Поред сјајне атмосфере уз музички и аниматорски програм, најмлађи, али и нешто старији посетиоци, могли су да уживају у богатој гастрономској понуди, као и да се опробају у рекреативном клизању.

Свако ко је на тренутак крочио на тло овог бајковитог врта, заразио се празничном еуфоријом и, ако се можда није осмелио да стане на клизаљке и лед, бар је купио неки слаткиш са богатих тезги у понуди.
Фото: Градске инфо

Чак и да сте особа која нема неки посебан осећај да нам се Нова година смеши, одласком на овај магичан зимски фестивал, покрећу се све празничне песмице у глави и развлачи осмех од ува до ува, без сумње.

За овогодишњу „Ледену шуму“ планиран је богат културни програм који ће окупљати, како Новосађане тако и госте нашег града, све до 15. јануара.

„Новосађани, али и сви добродошли посетиоци нашег града, имају прилику да проводе своје слободно време на отвореном и да уживају у свим чарима које „Ледена шума“ са собом носи“, за Градске инфо, рекао је заменик градоначелника Новог Сада, Игор Црнобарац и додао да је ово манифестација посебна по томе што користи потенцијал који Нови Сад, али и Дунавски парк нуде.
Фото: Градске инфо

Према његовим речима, захваљујући оваквим и другим манифестацијама, Нови Сад у протеклој години бележи рекордан број посетилаца и свих заинтересованих за наш град. Постигнута је и бројка од пола милиона туриста.

„Град негује празничну атмосферу која обилује радошћу у дружењима, лепој атмосфери и лепим емоцијама и то ћемо да наставимо да негујемо у будућности“, рекао је Црнобарац.
У нашем видео прилогу можете погледати како смо се провели на отварању „Ледене  шуме“.
Фото: Градске инфо

Svečano otvorena „Ledena šuma“ uz spektakularan vatromet i kuvano vino (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.