Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Лалатовић: Да то нисам урадио, згадио бих се сам себи

Ненад Лалатовић захвалио се управи Борца из Бањалуке, која му је пружила подршку и није прихватила његову оставку.
Фото: ФК Војводина

Након слабог старта сезоне, Лалатовић је одлучио да понуди оставку челницима клуба, али она није прихваћена.

„Откад сам дошао у Борац, има превише удара. Ја те ударе нисам заслужио. Али схватио сам да овде човек мора да се бори, као и у Србији. У Србији сам на то навикао, а овде сам био у шоку, мислио сам да је другачије. Овде је можда још и теже. Али сада видим одакле ветар дува. Они што су око клуба, глуме нам пријатеље. Они су једва дочекали да поднесем оставку. Ја сам насео, учинио сам то, али хвала Управи која ми је пружила поверење“, рекао је Лалатовић.

Како каже, морална обавеза била је да поднесе оставку. Борац је потпуно разочарао против Б36 Торшавна, где је након првог меча имао 2:0, али је у реваншу допустио ривалу да се врати, на крају и слави у пенал-лутрији.

На све то надовезао се реми са дебитантом у лиги, добојском Слогом (2:2), на отварању нове сезоне у Премијер лиги БиХ.

„Да сам изашао на конференцију и да то нисам урадио, ја бих се убио. Згадио бих се сам себи. То сам урадио зато што сам имао обавезу према навијачима, према Бањалуци, према Републици Српској. Нисам испунио оно што се очекивало од мене. Нећете променити 25 играча, промените Ненада Лалатовића. Ја ћу отићи, наћи ћу где да радим, то је најмањи проблем. Ја сада да раскинем уговор, сутра бих имао где да потпишем нови“, истакао је Лалатовић.


Krstajić preuzeo nacionalni tim Bugarske

Преузмите андроид апликацију.