Početna > Sport > Fudbal
Fudbal

Kvartet igrača napušta Vest Hem

Vest Hem je imao veoma uspešnu sezonu, igrao je polufinale Lige Evrope, ali se priprema da ovog leta ojača tim i zaigra značajniju ulogu u Premijer ligi.
Foto: Tanjug/AP/Ian Walton

Za početak nije pdoružena saradnja sa četvoricom fudbalera kojima je istekao ugovor, pa su klub napustili Andrij Jermolenko, Dejvid Martin, Rajan Frederiks i kapiten Mark Nobl koji će u penziju.

„Zahvaljujemo svima na ulođenom trudu i zalaganju i želimo im sve najbolje u budućnosti“.

Trener Dejvid Mojes moraće da potraži i novog kapitena i duše tima jer je 35-godišnji Mark Džejms Nobl posle 18 godina završio karijeru. Igrao je tokom cele profi karijere samo za Vest Hem, na 550 mečeva postigao 62 gola.

Kakav je utisak Nobl ostavio dovoljno će vam reći podatak da novi teren u akadamiji ovog kluba nosi od 20. maja njegovo ime. Međutim, Vest Hem neće ostati bez Nobla, jer njegov sin Leni igra u akademiji. I za Marka je spremno mesto u klubu…

Pred kraj sezone govorilo se da bi možda Ukrajinski 32-godišnji reprezentativac Jarmolenko mogao da produži ugovor, ali se to nije dogodilo. On je ove sezone odigrao 32 meča i psotigao samo tri pogotka, dva u Ligi Evrope i potražiće novi klub.

Arsenal želi Moratu

Preuzmite android aplikaciju.