Почетна > У октагону
Остали спортови У октагону

KSW 69: Верлесон Рибеиро у походу на нову титулу

Актуелни „SBC“ шампион, Верлесон Рибеиро Мартинс, има прилику за напад на појас шампиона у престижној „KSW“ организацији
Фото: PrtSc/Twitter/KSW_MMA

Верлесон Рибеиро Мартинс, искусни бразилски борац којег публика у нашој земљи најбоље познаје по бројним наступима на најбољој домаћој и регионалној ММА позорници, „Serbian Battle Championship“, где је тренутни владар бантам категорије и власник шампионског појаса српске организације, добио је прилику да се домогне нове шампионске титуле, овог пута пољске „KSW“ организације.

Рибеиро је члан чувене ММА академије „Nova Uniao“ која је изнедрила светске шампионе попут Хозеа Алда и Ренана Бараоа.

У Србији је Верлесон Рибеиро Мартинс, иначе борац под окриљем светски признатог „MTK Global“ менџмента, наступао четири пута, на „SBC Revenge“ манифестацијама.

Фото: SBC

Први пут је наступао на „SBC 19 Revenge“ у Новом Саду 2018. године. До појаса шампиона Рибеиро је стигао у дуелу против сународњака Џоридсона Де Соузе, на „SBC 23 Revenge“ у Суботици 2019. године. У 2021. је наступио још два пута, на „SBC 33 Revenge“ и „SBC 34 Revenge“ у Оџацима и Суботици. У свим наступима остварио је импресивне победе.

Фото: SBC

Овај светски признати борац сада је добио нову прилику да истакне своје име на европској и светској ММА сцени, и надамо се да ће успети у томе, и да ће стићи до највећег тријумфа у досадашњој каријери. Верлесон иза себе има шеснаест професионалних победа.

Фото: PrtSc/Instagram/mtkmma

Бразилског професионалца очекује велики испит, јер ће испред себе, 23. априла у Варшави, на „KSW 69“ имати шампиона који ће све учинити да одбрани своју титулу, Себастијана Пшибиша (Sebastian Przybysz). Пољски борац покушаће да стигне до десете победе у каријери, и задржи појас првака у свом власништву.

Очекује нас врхунски меч у бантам категорији који ће предводити шездесет и девету „KSW“ манифестацију, у Варшави.

 

UFC 273 – Uspešno završen svetski spektakl za pamćenje (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.