Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Користан трик који ће кромпир учинити још укуснијим

Многа кувана јела су незамислива без кромпира, а када их кувате, најважније је да добијете добар укус. Додавањем једног састојка, ваш кромпир ће бити савршено куван и укусан.
Фото: Pixabay/moerschy

Када желите да кувате кромпир, ако сте одабрали праву врсту за кување, важно је да користите користан трик који ће ово јело учинити још укуснијим.

Наиме, корисно је додати сирће у воду у којој кувате кромпир, јер ће му то помоћи да задржи облик.

Препоручује се да кромпир кувате око 30 минута, а након 13 минута сипате сирће.

Сирће има улогу да одржи чврстину кромпира, јер ће учинити опну јачом.

Кромпир ће задржати облик, неће се распасти или постати кашаст.

У ту сврху можете одабрати било које сирће које имате, и увек можете применити овај савет, али посебно када правите салату од кромпира.

Комбинације ових намирница су веома опасне за ваше тело

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке