Многа кувана јела су незамислива без кромпира, а када их кувате, најважније је да добијете добар укус. Додавањем једног састојка, ваш кромпир ће бити савршено куван и укусан.

Када желите да кувате кромпир, ако сте одабрали праву врсту за кување, важно је да користите користан трик који ће ово јело учинити још укуснијим.
Наиме, корисно је додати сирће у воду у којој кувате кромпир, јер ће му то помоћи да задржи облик.
Препоручује се да кромпир кувате око 30 минута, а након 13 минута сипате сирће.
Сирће има улогу да одржи чврстину кромпира, јер ће учинити опну јачом.
Кромпир ће задржати облик, неће се распасти или постати кашаст.
У ту сврху можете одабрати било које сирће које имате, и увек можете применити овај савет, али посебно када правите салату од кромпира.
Преузмите андроид апликацију.