Почетна > Бизнис
Бизнис

Конференција „Иновације у туризму“ 27. и 28. јануара на Златибору

Конференција „Иновације у туризму“ на којој ће бити представљене иновације у области туристичке понуде, објеката и начина услуживања биће одржана 27. и 28. јануара на Златибору и окупиће представнике из области туризма, локалних туристичких агенција, туристичке привреде, маркетинга и угоститељства.
Фото: ibczlatibor.rs

Увод у конференцију биће презентација поставке са одабраним иноватним пројектима у Европи која ће бити уприличена у просторијама Иновационог бизнис центра Златибор.

Како је најављено на сајту ИБЦ Златибор, темаска целина које се тиче иновација понуде бавиће се управљањем дестинацијама чиме се истиче неопходност стратегијског приступа туристичкој понуди са тежиштем на планирање, интегрисану понуду и освртом на потенцијал у развоју, културни туризам, сеоски, еко туризам и глампинг.

Како је најављено говориће се и о иновацијама у области гастрономије.

Конференција ће посебну пажњу посветити и обучавању кадрова и приступима управљања људским ресурсима у циљу одржавања иновативне понуде.

Представљање примера добре праксе и успешних пројеката у развоју пружиће могућност за интерактивну размену закључака, мишљења и идеја.

Конференцију организује Иновациони бизнис центар Златибор у сарадњи са Општином Чајетина Туристичком организацијом Златибор, учешће је бесплатно, а пријаве се могу обавити до среде, на сајту организатора.

Marek: „Er Srbija” se približava zlatnom dobu JAT-a

Преузмите андроид апликацију.