Почетна > Нови Сад

Културна сцена Нови Сад

Концерт Јозефа Ван Винсема у Синагоги, 18. августа

Од почетка своје композиторске каријере Ван Висем је за циљ имао да широј публици приближи звуке јединствене барокне лауте, и у томе је у потпуности успео.
Фото: PrtSc/new.gigstix.com

Добитник награде за најбољу музику за филм на филмском фестивалу у Кану за своје остварење у вампирској драми „Само љубавници опстају“ (Only Lovers Left Alive), Ван Висем, сарађивао је са Џимом Џармушем, Џејмсом Блекшоом, Золом Џизус и многим другим невероватним личностима из уметничке индустрије.

Јозеф Ван Висем је објавио више од 20 албума где је на аутентичан начин оживео дух прошлости, чему је придодао и свој најновији ЛП «Behold! I Make All Things New» — инструментално, неокласично дело, снимљено током локдауна између 2019 и 2021.

Одржао је концерте широм света, у академским салама, католичким катедралама и на најпрестижнијим фестивалима попут АТП-а и Примавера Саунд-а свирајући своју потпуно црну барокну лауту, израђену посебно за њега.

Сада ван Висем стиже у Синагогу да урони слушаоце у свој лични и чудесни свет, пун мрачних искустава и јединствених осећања.

Концерт почиње од 20:00 часова, а карте за концерт можете купити на свим продајним местима „Gigstixa“ и онлајн.

Međunarodni festival savremenog plesa „Tanz Platz“ od 12. do 19. septembra u SKCNS Fabrici

Преузмите андроид апликацију.