Почетна > Нови Сад

Културна сцена Нови Сад

Концерт бенда E-Play у СКЦНС Фабрика, 18. децембра

Српски алтернативни састав из Београда, E-Play, наступиће у суботу, 18. децембра у СКЦНС Фабрика.
Фото: Градске инфо

E-Play је основан 1998. године и карактерише га веома јединствен звук дисторзираног баса, drum & bass ритмова и нежне – атмосферичне гитаре. Састав Е-плаy иза себе има пет студијских албума, велику листу самосталних и фестивалских наступа, учествовао је и на више компилација (компилација музике из филма Муње, компилација посвећена Милану Младеновићу…), а музика овог бенда налази се у филмовима: „Муње“, „Потрага за срећком“, „Здухач значи авантура“.

Упркос пандемијским околностима бенд је и даље веома активан. Београдски Е-плаy је био изабран да представља Србију на једном од највећих и најутицајнијих европских музичких фестивала – холандском Eurosonic Noorderslag (ESNS).

Поред тога бенд је објавио свој први LIVE спот у каријери за песму “Срешћемо се неки други пут”, избацио је свој албум “Слобода” на винилу, објавио спот “Слобода” у коме се појављује глумица Слобода Мићаловић…

Током 2021. године бенд добија награду за песму “Слобода” за најбољу песму и спот године. Недавно су објавили нови сингл и спот „Хотел Југославија“, у којем гостује музичар Момчило Бајагић Бајага.

Улазнице су у претпродаји по цени од 800 динара и могу да се купе онлине, као и на продајним местима Gigstixa.

На дан концерта цена улазнице износиће 1.000 динара и моћи ће да се купи на билетарници Фабрике.

Врата Фабрике отварају се у 19 часова. Концерт ће почети у 20 часова и одржаће се у складу са актуелним епидемиолошким мерама Владе Републике Србије.

DJBALLERINA u baru Kaž’te

 

Преузмите андроид апликацију.