Почетна > Бизнис
Бизнис Остали спортови

Компанија „Дунав“ од данас званично осигурање Српског атлетског савеза

У Атлетској дворани у Београду, 22. маја, Компанија „Дунав осигурање“ и Српски атлетски савез потписали су Уговор о осигурању имовине тог савеза, те здравственом и путном осигурању за све његове чланове.
Фото: Pakt studio.

Уговор су потписали председник Савеза Веселин Јевросимовић и члан Извршног одбора „Дунав осигурања“ Мило Марковић, који је том приликом изјавио да је та компанија, као тржишни лидер, свесна значаја своје улоге у стварању хуманијег и здравијег амбијента за одрастање младих нараштаја.

Отуда спремност „Дунава“ да пружи несебичну потпору свим оним гранама спорта, науке, културе и уметности у којима деца и омладина могу исказати своје потенцијале, развијати се и напредовати у добром смеру.
Фото: Pakt studio.

‒ Част је и изузетно задовољство бити подршка спортском савезу, који већ неколико година заредом проноси славу српског атлетског спорта широм света. Златне, сребрне и бронзане медаље наших атлетских асова указују не само на снагу њихове воље, истрајност и посвећеност спортском расту и развоју од најранијег узраста, већ и на све већу популарност и омасовљење краљице спортова у нашој земљи. Данашње потписивање уговора о спонзорству са Српским атлетским савезом наставак је наше раније успешне сарадње и потврда спремности Компаније „Дунав осигурање“ да преузме улогу официјелног осигурања тог све трофејнијег савеза и спорта – нагласио је Марковић и при том свим атлетичарима у име „Дунав осигурања“ пожелео добро здравље и још успешније резултате.

Веселин Јевросимовић је истакао да од данас могу да буду спокојни јер о имовини Савеза и о здрављу његових чланова брине друштвено одговорна компанија.
Фото: Pakt studio.

‒ Подршка „Дунав осигурања“ долази у право време, у изузетно тешкој такмичарској години у којој нас очекује Европско првенство у Риму, као и Олимпијске игре, те је ово прави пример како једна велика компанија може да се нађе раме уз раме са спортистима, због чега смо јој посебно захвални ‒ нагласио је Јевросимовић.

Селектор српске атлетске репрезентације Един Зуковић најавио је велика такмичења која ове године очекују наше атлетичаре ‒ првенство Балкана, потом европско првенство за млађе јуниоре, а као круна сезоне Олимпијске игре у Паризу.

На самом крају сезоне је још и Светско првенство у Лими, на коме такође очекујемо успех наших репрезентативаца.
Фото: Pakt studio.

Светска шампионка у скоку у даљ Ивана Шпановић, рекла је да је ове године у њеном фокусу предстојећа Олимпијада, чиме би требало да стави тачку на освајање медаља, док је млада атлетичарка Ангелина Топић, која је прескочивши недавно 198 центиметара на Митингу Дијамантске лиге поставила нов државни рекорд у скоку у вис, истакла да је њен следећи циљ обарање и тог рекорда и достизање новог – два метра.

Нагласила је да је веома поносна што себе са 18 година може да назове олимпијцем и обећавала да ће и убудуће наставити марљиво да ради и тренира.

Kompanija „Dunav osiguranje“ na ovogodišnjom Sajmu poljoprivrede- Osiguranje prema svojim potrebama (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.