Почетна > Бизнис
Бизнис Србија

Компанија „Дунав осигурање“ на овогодишњом Сајму пољопривреде- Осигурање према својим потребама (ФОТО)

Полисом осигурања заштитите своје дугорочне пољопривредне интересе.
Фото: Pakt studio
Компанија „Дунав осигурање“ и ове године је део најзначајније манифестације у агробизнису у региону, 91. по реду Међународног сајма пољопривреде, смотри пољопривредника и компанија из земље, региона и целе Европе.

Овогодишњим слоганом „За сваки случај осигурање пољопривреде“ Компанија „Дунав осигурање“ подсећа колико је, због непредвидивих временских непогода, које обично дођу као незван гост, важно заштитити своја пољопривредна добра и осигурати их у случајевима града, удара грома, олује, поплаве и многих других опасности.

Фото: Pakt studio

Директор ГФО „Дунав осигурања“ Зрењанин и координатор за Регион Север Марко Кесић позвао је све пољопривреднике да посете штанд Компаније и информишу се о широкој лепези осигурања у „Дунаву“, како би одабрали најбоље осигурање за себе према својим потребама, жељама и могућностима, а све у циљу заштите дугорочних економских интереса пољопривредника.

Како им финансијске могућности не би представљале ограничење, Кесић је истакао да Влада Републике Србије и Министарство пољопривреде већ годинама уназад субвенционишу осигурање усева и плодова и осигурање животиња у минималном износу од 40 одсто плаћене премије осигурања, па све до максималних 70 одсто, и то у оним окрузима који су више погођени елементарним непогодама.

Славољуб Николић, власник пољопривредног газдинства у Деспотову, то је учинио на време па је полису осигурања са Компанијом закључио уочи почетка Пољопривредног сајма и осигурао лук, кромпир и ратарске културе на укупној површини од 120 хектара.
Фото: Pakt studio

„Свестан сам ризика које временске непогоде могу да проузрокују и, поучен прошлогодишњим негативним искуством у којем нам је град направио тоталну штету, и то на око 30 хектара под црним луком, ове године сам осигурао своја пољопривредна добра“, рекао је Николић и поручио свима који се озбиљно баве пољопривредном производњом да то исто учине.

А то можете учинити и ви до 23. маја ове године! Посетите штанд Компаније „Дунав осигурање“ на Пољопривредном сајму у Новом Саду. Информисаност је кључ за добро планирање и успех, зато не препуштајте ништа случају и осигурајте се на време!

Више информација можете добити и путем сајта www.dunav.com, као и бесплатним позивањем Контакт центра Компаније на број 0800 386 286.

Висока делегација посетила штанд „Дунав осигурања“ на Сајму пољопривреде
Фото: Pakt studio

Приликом обиласка Сајма штанд Компаније „Дунав осигурање“ посетила је висока делегација на челу са премијером Владе Републике Србије Милошем Вучевићем, председницом покрајинске Владе Мајом Гојковић и амбасадором Европске уније у Србији Емануелом Жиофреом, а ту су били и српски званичници и представници дипломатског кора, које су на штанду дочекали и с њима се у кратком разговору задржали председница Извршног одбора Компаније „Дунав осигурање“ Ивана Соковић и чланови Извршног одбора Милош Милановић, Мило Марковић и Зоран Суботић, као и директор Дирекције за продају неживотних осигурања Мирослав Говедарица и директор Главне Филијале „Дунав осигурања“ Зрењанин и координатор за Регион Север Марко Кесић.

Đedović Handanović: Dvostruko više subvencija za energetsku sanaciju domaćinstava

Преузмите андроид апликацију.