Почетна > Спорт > Остали спортови
Остали спортови

Колаковић: Меч против Чешке захтева пуну концентрацију и фокус

Селектор Србије Игор Колаковић изјавио је дан пред осмину финала Европског првенства, да меч са Чешком захтева пуну концентрацију и фокус.
Фото: Wikimedia Commons/Maryam Kamyab

Одбојкаши репрезентације Србије сутра од 18 часова играју против селекције Чешке у осмини финала Европског првенства у Барију.

„Елиминациони меч захтева пуну концентрацију и фокус. Чеси су се показали као озбиљан противник у припремним мечевима у Београду. Наравно да наш приступ мора да буде као и на претходним мечевима. Са нестрпљењем чекамо сутрашњи дан, јер нам је много стало да се пласирамо у четвртфинале“, истакао је Колаковић.

Репрезентативац Србије Миран Кујунџић додаје да екипа не сме да противнику дозволи издање са прошлог Европског првенства, када је Чешка елиминисала селекцију Француске.

„Мислим да смо спремни. Пријала нам је пауза. Битно је да смо сви здрави, осим Уроша Ковачевића али и он се враћа. Дочекујемо утакмицу у добром расположењу, након оне победе против Немачке. У Београду смо победили

Чешку два пута и тада се уверили да су незгодан противник. Имају два талентована коректора која сваки дан могу да направе до 30 поена“, закључио је Кујунџић.

Победник меча Србија – Чешка играће у четвртфиналу са победником дуела Пољска – Белгија.

„Uleti u platno“ – Novi Sad film festival od 21. septembra u našem gradu

Преузмите андроид апликацију.