Почетна > Србија
Србија

Какви гости, такав и домаћин

У Зрењанину данас је одржана трибина под називом „Не капитулацији“ у организацији представника странака Доста је било, Заветници, Двери ДСС и Покрет обнове Краљевине Србије.
Фото: Танјуг/Јадранка Илић/Раде Прелић

На трибини су говорили Душан Обрадовић, Драган Николић, Милош Ковић, Слободан Самарџић, Бошко Обрадовић и Милош Јовановић, звани Миша Француз.

Овај скуп је организован у сали за прославе „Кристал“ која је у власништву Анђелка Битевића, лица из кримогене средине, широј јавности али и органима Министарства унутрашњих послова познатог као произвођач и дистрибутер алкохолног пића, ракије „зозовача“, која је усмртила 43 људи, али и лице са око 20 кривичних пресуда и око 30 кривичних пријава.

Ово лице је до сада осуђивано због различитих кривичних дела, од тешких дела угрожавања јавног здравља, фалсификовања рачуна, насиља у породици до тешких дела у саобраћају.

Више пута се налазио на потерницама, а његовим кривичним делима бавили су се надлежни органи широм земље, од Зрењанина, Београда, Ниша, Панчева, док је СБОК спроводио истражне радње против њега. Такође, Анђелко Битевић је својим привредним преступима оштетио и спортске клубове, а недавно је пријављен и за насиље у породици од стране сина и њему су одређене мере забране приласка.

На овој трибини је требало да говори и Милица Ђурђевић Стаменковски која је са рачуна своје странке, супротно закону, уплатила 580.000 динара козметичком салону, чији је редован клијент, али је говорио лажни патриота Милош Јовановић звани Миша Француз, који свакодневно ради против интереса Србије и лобира да тзв. Косово постане чланица УН., Пулен ДСС-а чији је „патриотизам“ огољен чињеницом да сем што је француски држаљанин био је и део режима под којим су албански сепаратисти прогласили независност лажне државе Косово.

Вучић: Србија нема времена за губљење, морамо да градимо сигурну будућност

Преузмите андроид апликацију.