Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Какве жене (не) воле мушкарци

Гледано на дуже стазе, мушкарци поред себе желе партнерку, коју ће поносно упознати са пријатељима, родитељима и родбином.
Фото: unsplash/fashion

Стога, ако се виђате са њим већ неколико месеци и још те није упознао ни са ким, а ти си на седмом небу, запитај се шта ту није у реду. Када је заљубљен, мушкарац жели да покаже своју драгу целом свету.

Какве жене заправо воле мушкарци?

Укуси су различити, наравно. Међутим, једна ствар је свима заједничка – мушкарци воле изазов. То значи да он треба да лови. Нема ништа лепше од осећаја када освоји нешто око чега се “помучио”.

Немој бити превише доступна, поготово на самом почетку, када однос још увек није дефинисан. Мушкарци не воле жене које су њим окупиране и које једва чекају да их он позове. Оне које немају изграђена интересовања, циљеве и планове и увек им је досадно. Њих ће мушкарци посматрати као терет, јер се поред њих неће осећати довољно слободно. Са друге стране, жена која веома талентована и посвећена ономе што ради, која има испуњен живот и распоред и без њега, ће га веома привући.

Фото: unsplash/allef-vinicius

Буди стрпљива!

Нестрпљивост те неће одвести ничему добром. Свако убрзавање ствари може одвести само у пропаст. Ако ти дечко не одговара на поруку, не очајавај одмах. Поготово немој слати поруке попут: “Зашто ми се не јављаш?”, “Могао би одговорити.” и слично, посебно ако сте на почетку љубавног односа. Тад му није тешко да прекине однос на појаву првог аларма и побећи ће главом без обзира. Дакле, само стрпљиво. Можда је тог дана стварно заузет и у гужви. Чим уграби времена, јавиће се.

Фото: unsplash/allef-vinicius

Буди позитивна и насмејана!

Још једна од ствари које веома привлаче мушкарце. Генерално, сви ми волимо да будемо окружени људи који на живот гледају позитивно, који нас насмеју и због којих се, након дружења са њима, осећамо испуњено. Нико не воли мргуде и вечите жртве, које само кукају и за све што им не иде криве људе око себе.

Наравно, нисмо увек срећне и расположене, то је свима јасно. Али, барем у почетку, немој на састанке са момком носити проблеме и бриге са собом.

За позитиван поглед на живот је веома важно да будемо задовољне собом. А кључ задовољства собом је самопоуздање! Нема ништа лепше од жене сигурне у себе и свесне својих квалитета. Ходај усправно, обуци оно у чему се добро осећаш и тако ћеш и зрачити. Нико није савршен, наравно, и сви имамо несигурности. Али, немој их истицати. Мушкарци то никако не воле. Немој му кукати како си се угојила и због тога бити стално мрзовољна. Сваког дана себе подсећај шта је то што волиш код себе, а мање се фокусирај на негативне ствари.

Дакле, буди свесна себе и својих квалитета и њих стави у први план. Осмех на лице и твој је!

Pet zdravstvenih problema koji otkrivaju da uzimate previše vitamina

Преузмите андроид апликацију.