Иако многи верују да је рецепт за чувену „coleslow“ салату дошао из Америке,то је грешка.
Ова фантастична купус салата потиче из Холандије, а прави се од купуса и прелива од мајонеза, павлаке и сенфа. Можете да је обогатите тако што ћете додати и црвени купус, а ова салата је толико постала популарна широм света, да можете да је нађете и у ресторанима брзе хране. Пошто је освежавајућа најчешће је једу уз ребарца, печење…
Састојци:
1/2 великог купуса
2 средње шаргарепе
1/4 црног лука
240 г мајонеза
3 кашике павлаке
1 кашика сирћета
1/2 кашичице соли
2 кашичице шећера
1 кашичица сенфа
прстохвати бибера
Припрема:
Изрендајте купус и шаргарпету коју сте претходно ољуштили. Додајте рендани црни лук, мајонез, павлаку, сирће, со, шећер, сенф у праху и бибер. Добро промешајте и служите. Ако желите можете да додате и црвени купус.
Pet načina da sprečite nepotrebno rasipanje novca za praznike
Преузмите андроид апликацију.