Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Како ретроградни Меркур утиче на међуљудске односе

Меркур је ретроградан до 2. октобра 2022. Ево како овај астро аспект може утицати на наше односе.
Фото: Pixabay/GooKingSword

Ретроградни Меркур има много утицаја на наше животе, између осталог утиче и на односе. Проверите како.

Не размишљамо јасно

Током ретроградног Меркура често се јавља нејасно, магловито размишљање. Теже нам је да доносимо рационалне одлуке и чешће се дешавају погрешна тумачења. Будите опрезни и схватите да не можете да читате туђе мисли – можда неко мисли потпуно другачије од вас.

Чудни догађаји

У ваздуху влада необична атмосфера, што утиче и на односе. Могуће су необјашњиве напетости или непријатне ситуације. Можда вас, на пример, бивши партнер поново назове из ведра неба или га сањате ноћу. Обично се ради о односима у којима је нешто остало нерешено.

Потреба за самоћом

Често се дешава да током ретроградног Меркура желимо више времена да проведемо сами. Као резултат тога, мање смо заинтересовани за друштвене догађаје, забаве и састанке. И то је у реду.

Проблеми у комуникацији

Као што је већ поменуто, за време ретроградног Меркура карактеристично је пребрзо погрешно размишљање и сопствене интерпретације. Управо због тога настају проблеми у комуникацији и ‘покварени телефони’. Потрудите се да се изразите што јасније и, чак и када разговарате са другима, постављајте питања и не измишљајте своје приче.

Кашњења

Период карактерише кашњење. Можете пропустити рокове на послу, закаснити на састанак или пословни састанак, а исто се може догодити и другима око вас.

Површни односи

Ако упознате нову особу у периоду ретроградног Меркура, већа је вероватноћа да ће ваша веза остати површна и да се неће развити у озбиљну везу. Чак и ако обновите контакт са својим бившим партнером током овог периода, шансе да се вратите у везу су мање.

Тешкоће у доношењу одлука

Можда ћете имати потешкоћа у доношењу важних одлука. Чак и ако одлучите да нешто урадите, велике су шансе да ћете се предомислити. Током овог периода, најбоље је избегавати доношење великих одлука, како пословних тако и везаних за односе.

Заборав

У овом периоду смо више расејани и заборављиви. Можда сте заборавили телефон код куће или сте заборавили да одговорите на поруку, емејл. Ова дистракција може довести до неспоразума.

Важно је бити нежан према себи и другима током овог периода, који ће трајати до 2. октобра 2022. Будите отвореног ума и слушајте друге. Покушајте да разумете друге тачке гледишта и постављајте питања ако нешто не разумете. Али слушај и себе; поклоните себи додатну пажњу и љубав током ретроградног Меркура.

Zbog ove legende Kinezi vekovima slave pun Mesec

Преузмите андроид апликацију.